Få kunder i butikken med Google Ads

Med Google Ads kan du få kundehenvendelser i en fart. Vi opsætter annoncer, som øger din omsætning nemt og hurtigt. Vi er Google-certificerede og klar på at blive din Google Ads-partner.

Med Google Ads kan du få kundehenvendelser i en fart. Vi opsætter annoncer, som øger din omsætning nemt og hurtigt. Vi er Google-certificerede og klar på at blive din Google Ads-partner.

Kasper Hjorth

Vi har planen klar!

Vi udarbejder i fællesskab den helt rette strategi. Det kan være afgørende for, at du lykkedes med Google Ads. Her er der ingen standardløsninger. Kun strategiske opsætninger baseret på brand, produkter, målgupper, geografi og meget mere.

Brug Google Ads hvor det giver mening
Google Ads-annnoncer findes i mange former. Tekstannoncer, bannerannoncering, remarketing, Youtube og shopping. Alle er frit tilgængelige, men ikke alle giver mening. Vi arbejder med Google Ads ud fra ”push og pull”-princippet. Push anvender vi for brands og kampagner, mens pull bruger vi på tydelige produkter.

webindsigt kontrolpanel

Du betaler kun for klikkende

Det smarte ved Google Ads er, at du kun betaler pr. klik. Dvs, du betaler kun for de kunder, du vil have ind i butikken. Du betaler ikke for eksponeringer i modsætning til traditionelle medier, selvom eksponeringer kan have en enorm effekt. Med andre ord betaler du kun, når du får kunder ind i din butik. Smagsprøverne er gratis.

Flere lokale kunder

Med annoncering på Google kan vi hjælpe din butik med at tiltrække flere kunder fra dit lokalområde. Det er en effektiv måde at annoncere på, da Google i større og større grad bliver brugt til netop lokale søgninger.

Hvad gør vi?

Hos os får du din helt egen dedikerede Google Ads-specialist

 • 1

  Strategi

  Vi lægger en strategi baseret på din virksomhed og dine produkter.

 • 2

  Opsætning

  Vi opsætter dine annoncer efter alle kunstens regler.

 • 3

  Optimering

  Over tid optimerer vi dine annoncer, så du får endnu mere ud af dit budget. 

Du er altid velkommen til at skrive til os

Kasper Hjorth Egge

Fortæl os om din forretning

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.