Moderne hjemmesider, der giver ro og overskud.

Med en professionel, moderne og brugervenlig hjemmeside gør vi din arbejdsdag lidt lettere. Tag en kop kaffe og læs hvordan.

Med en professionel, moderne og brugervenlig hjemmeside gør vi din arbejdsdag lidt lettere. Tag en kop kaffe og læs hvordan.

Mads Hjorth Nielsen

Hvorfor vælge en hjemmeside fra Webco?

Unik og skræddersyet hjemmeside

Vi designer din nye hjemmeside, så den afspejler din virksomhed. En hjemmeside, som dine kunder vil elske. Du får et solidt fundament, så din virksomhed kan blomstre. Designet er naturligvis mobilvenligt.

Brugervenlighed gør livet lettere

Vores hjemmesider er bygget på WordPress, som vi har videreudviklet til at blive endnu nemmere at bruge. Du behøver at have programmeringsevner for at kunne ændre eller opsætte nyt indhold.

Udvidet serviceaftale

Vil du hellere bruge tid på noget andet end din hjemmeside? Med vores abonnementsløsning står vi til rådighed, når du har brug for support eller assistance. 

Vi er der hele vejen

Vi bygger din hjemmeside i fællesskab med dig. Du får enten Mads eller Kasper som fast projektleder, der sidder klar til at lytte, rådgive og programmere. Vi holder dig i hånden indtil du er glad og tryg ved din nye hjemmeside.

Redigering har aldrig været sjovere

Hjemmeside animation

Drag & drop hele vejen.

Du gyser sikkert ved tanken om programmeringskoder. Det kan vi godt forstå. Koder bruger tid og penge samt hindrer dig i at have en dynamisk hjemmeside. Det behøver ikke at være sådan. Med vores system kan du let gå ind at ændre din hjemmeside uden at kende til koder.

Det hele sker på selve siden – ikke bagved. Det, du ser, kan du ændre, flytte eller fjerne blot ved ét klik. Skal du ændre i indholdet, så trykker du blot på teksten og begynder at skrive. Vil du flytte et billede, hiver du bare billedet derhen, hvor du gerne vil have det. Det bliver ikke mere let og fleksibelt på en gang. Så simpelt kan det gøres.

Statistik på et brugervenligt niveau

Kend dine besøgende

Vi har et virkeligt stærkt værktøj, hvor du kan samle hele din virksomheds digitale data ét sted. Et sted vi kalder "Web-indsigt". Her vil du opdage, at alle dine data er lette at forstå, og at de kan give dig værdifuld viden om dine besøgende. Du logger ind via vores hjemmeside, og så har du adgang til alt din dyrebare data.

Med Web-indsigt får du:

  SEO-indsigt
  Google Ads-indsigt
  Google Analytics-indsigt
  Facebook-indsigt
  Instagram-indsigt
  E-mail-indsigt
  Månedlig rapportering

og meget mere...

webindsigt kontrolpanel

Hjemmesider, vi har bygget

Du er altid velkommen til at skrive til os

Kasper Hjorth Egge

Fortæl os om din forretning

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.