Brødrene Webco

Webco består af Mads Hjorth og Kasper Hjorth. Ja, vi er brødre. Vi har tilsammen arbejdet med programmering og digital marketing i over 12 år. Det har vi gjort hos mange og forskelligartede virksomheder – både danske og internationale. Vi har altid haft en forestilling om, at vi en dag skulle blive iværksættere, og i sommeren 2018 iværksatte vi Webco – et web- og marketingbureau, der hjælper mindre virksomheder med at sælge deres produkter på nettet.

Vores vision er at gøre digital markedsføring let og nærværende og skabe gode og håndgribelige resultater. Vi har ingen planer om at være de største. Tværtimod. Vi har ambitioner om at være de bedste.

Mads Hjorth Nielsen

Mads Hjorth

Indehaver, programmør og grafiker

Jeg elsker at fordybe mig i nye teknologier, hvilket også ses i de løsninger, jeg leverer til vores kunder. Det gør mig i stand til at rådgive vores kunder i hvilken løsning, der er den bedste til deres behov. Det er de små deltaljer, der gør forskellen for mig, og det er også med til at sikre, at resultatet er af bedste kvalitet. Jeg vil ikke levere et dårligt produkt og jeg er ikke bange for at tage en udfordring op. Selvfølgelig sagt i al ydmyghed.

logo-1.1-rb
Kasper Hjorth

Kasper Hjorth Egge

indehaver, Google Ads- og SEO-ekspert og 99% nørd

Mit navn er Kasper og jeg bor i Roskilde med min dejlige kone. Jeg elsker et fordybe mig og have øje for den lille detalje, som ingen ellers ser. Jeg har længe haft en stor passion for hjemmebryg, hvor maltens spidsfindige detalje ligger mig dybt på sinde. Det samme gør sig gældende, når jeg nørder med små SEO-optimeringer eller finjusteringer af display-annoncer, hvor den lille detalje får en stor betydning. Den fine finesse er udslagsgivende for mig – både i min hjemmebryg og i de produkter, jeg leverer til mine kunder.

Du er altid velkommen til at skrive til os

Kasper Hjorth Egge

Fortæl os om din forretning

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.