Skab vejen til langvarig succes med søgemaskineoptimering.

Skab vejen til langvarig succes med søgemaskineoptimering.

Skab vejen til langvarig succes med søgemaskineoptimering.

Smarte virksomheder investerer i Søgemaskineoptimering (SEO). Højere placeringer på Google giver flere besøgende. Flere besøgende giver flere kunder. 

Smarte virksomheder investerer i Søgemaskineoptimering (SEO). Højere placeringer på Google giver flere besøgende. Flere besøgende giver flere kunder. 

Kasper Hjorth

Vi bruger Google til alt

I dag går folk på Google. Det gør de i alle sammenhænge. Om enten de skal købe en pære eller om de skal tjekke, hvad tid den lokale bager lukker. SEO handler ikke kun om din placering på Google. Det handler om at gøre din virksomhed let og tilgængelig for dine kommende kunder.

Vi har planen klar!
Vi møder din hjemmeside, hvor den er. Vi analyserer den og lægger en plan for, hvor den skal hen. Her er ingen standardløsninger. Vi tager os tid til at optimere din hjemmeside, hvor det giver mest mening. Med SEO giver vi dig en vigtig forudsætning for at sælge dine produkter.

webindsigt kontrolpanel

Har du hørt om Lokal SEO?

Google bliver mere og mere lokal. Både søgemaskinen, men også for os som bruger den. F.eks. søger flere end 3.600 personer på ”frisør Roskilde” månedligt. Virksomheder, som tilbyder lokale services kan virkelig få meget ud af lokal SEO.

Vis dine firmaoplysninger på Google

Har du lagt mærke til kortet med de røde markeringer, der viser virksomheder i nærheden af dig? Eller den profil, som vises ude i højre side med logo, billeder adresse og åbningstider? Det er også lokal SEO. Vi kan lokal SEO, og vi kan give din virksomhed flere lokale kunder.

Hvad gør vi?

 • 1

  Analyse

  Vi analyserer din virksomhed, hjemmeside og laver en grundig søgeordsanalyse.

 • 2

  Strategi

  Vi lægger en strategi baseret på analysen, der skal sikre din virksomhed et langvarigt kundeflow. 

 • 3

  Eksekvering

  Vi eksekverer strategien. Herefter overvåger vi og optimerer din hjemmeside over tid.

Vi skriver dine tekster

Teksterne er meget vigtige, hvis du vil have en høj placering på Google. Vi skriver alle slags tekster. Forsidetekster, produkttekster, blogindlæg. Det hele. Vi skriver teksterne i din ånd og til dit publikum. Vi omskriver også din tekster, så de bliver mere Google-venlige.

Gode links er sagen

Links til og på tværs af din hjemmeside er en af de vigtigste faktorer, når Google afgører hvilken placering din hjemmeside skal have. Derfor er det fordelagtigt, hvis andre hjemmesider linker til din. Dette kan vi også sørge for.

Du er altid velkommen til at skrive til os

Kasper Hjorth Egge

Fortæl os om din forretning

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.