Brugervenlig og komplet webshop, der giver overskud.

Med en moderne og brugervenlig webshop fra os gør vi det let at sælge dine produkter. Læn dig tilbage og læs hvordan.

Med en moderne og brugervenlig webshop fra os gør vi det let at sælge dine produkter. Læn dig tilbage og læs hvordan.

Kasper Hjorth

Hvorfor vælge en webshop fra Webco?

Unik og skræddersyet webshop

Vi designer din nye webshop, så den præsenterer dine produkter på flotteste vis. Vi kommer til at bruge alle tricks i bogen, så din webshop får de bedste forudsætninger for succes. Designet er naturligvis mobilvenligt.

Brugervenlighed gør livet lettere

Vores webshops er bygget på WordPress og WooCommerce, så det er endnu lettere at bruge. Du kan let tilføje, ændre eller slette produkter. Du behøver ingen programmeringsevner.

Alt bliver opsat

Vi opsætter alt fra email til fragt- og betalingsløsning. Vi rådgiver sågar om, hvilke udbydere du kan bruge. Er det din første webshop, skal du ikke være urolig. Din nye webshop kommer til at køre på skinner. 

Vi er der hele vejen

Vi bygger din webshop i fælleskab med dig. Du får en fast projektleder, som sidder klar til at lytte, rådgive og udvikle. Vi holder dig i hånden indtil du er glad og tryg ved din nye webshop

Redigering har aldrig været sjovere

Hjemmeside animation

WordPress Woocommerce

Vi bygger webshops med WooCommerce som shoppingmodul. Det mener vi er den bedste shop-løsning. Man får både fleksibilitet og brugervenlighed – og så er det skalerbart. Det er let at oprette produkter. Selv for ikke-tekniske.

Derudover får du vores udvidede wordpress-system. Et system, hvor du kan ændre indholdet på selve siden. Det, du ser, kan du ændre, flytte eller fjerne blot ved ét klik. Skal du ændre i teksten, trykker du bare på teksten og begynder at skrive. Vil du flytte et billede, hiver du blot billedet derhen, hvor du gerne vil have det. Det bliver ikke meget mere let og fleksibelt på en gang.

Statistik på et brugervenligt niveau

Kend dine kunder

Vi har et virkelig stærkt værktøj, hvor du kan samle hele din virksomheds digitale data et sted. Et sted vi kalder "Web-indsigt". Her vil du opdage at alle dine data er lette at forstå, og at de kan dig værdifuld viden om dine kunder. Du logger ind via vores hjemmeside, og så har du adgang til alt den dyrebare data.

Med Web-indsigt får du:

  SEO-indsigt
  Google Ads-indsigt
  Google Analytics-indsigt
  Facebook-indsigt
  Instagram-indsigt
  E-mail indsigt
  Månedlig rapportering
… Samt meget mere

webindsigt kontrolpanel

Hjemmesider, vi har bygget

Du er altid velkommen til at skrive til os

Kasper Hjorth Egge

Fortæl os om din forretning

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.